Oester Irish Mór met sjalot en citroen om mee te beginnen€ 7,50 per stuk
Pata Negra ham op een plankje€ 20,00 per persoon
Voorgerechten
"Champignontimbaal royaal", knolselderij en paddenstoelen extract*€ 32,50
Tartelette Noordzee krab, forel en kwarteleitje, yoghurt en citroen€ 40,00
Langoustine en kalfshaas met boerenmelk, Imperial kaviaar en waterkers € 55,00
Hoofdgerechten
Snoekbaars met groene tomaat en paprika, herfsttruffel, spinazie en kikkererwt€ 45,00
Saté van koningszwam, pompoen, bloemkool, dooier en hazelnoot* € 32,50
Fazantenhen, trompet la mort, sinaasappel, walnoot en schorseneer met een gegratineerde fazantenstoof (2 personen) € 40,00
De Valuas klassieker
Ossenhaas Stroganoff ‘’Simmentaler dry aged’’ aan tafel bereid, pommes Dauphine met broccoli en paranoot € 52,50
Kaas
Keuze van onze met zorg samengestelde kaaswagen i.s.m. met de bekende affineur Bernard Anthony, garnituren als crackers, marmelade, crème brûlée en witte thee€ 30,00
Desserts
‘’Valuas Magnum’’, melkchocolade, Amarena kers, peterselie en champignon€ 20,00
Warm appeltaartje, kaneel, amandel en Madagaskar vanille (20 min)€ 20,00
Souffle van speculaas, melkchocolade met anijssorbet en kardemom (20 min)€ 20,00
Warm chocoladetaartje met bittere chocolade sorbet en vanille crème (20 min) € 20,00
Valuas menu
Stel zelf uw Valuas menu samen.
Instap vanaf 2 gangen á € 65,00 p.p. Ieder volgend gerecht bedraag € 27,50 p.p.
Makreel teriyaki, krokante groentes, kokosmelk en shiitake
***
Patrijzen crème, herfsttruffel, mais, druiven, toast en kastanje
***
Coquille, sjalot, bospeen, gele biet, basmati rijst en curry madras
***
Balkenbrij, konijn en geschaafde eendenlever, appel en stroop
***
Hollandse haas, zoete ui, spruiten, kweepeer, eikhaas en een cromesqui van de bout met Parmezaanse kaas
***
Keuze van onze uitgebreide kaaswagen met marmelade en crackers