Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English
 

Arrangementen

Valuas biedt meerdere arrangementen die uw bezoek aan Valuas nog meer beleving geven. 

 

Valuas-Deluxe

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme 'Valuas gevoel'. Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte en kom heerlijk tot rust bij Valuas waar u geniet van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om vervolgens uw dag naar wens in te richten. Zo kunt u in de omringende steden winkelen of culturele hoogstanden bezichten. Kiest u liever voor een sportieve invulling, dan leent de omringende groenrijke omgeving zich perfect voor een fiets- of wandeltocht.

's Avonds ontvangen wij u, met een heerlijk glas champagne en serveren wij een prachtig zesgangendiner in ons restaurant. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en huisgemaakte friandises. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maas- of stadszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe meergangen verrassingsontbijt.

  • Valuas-DELUXE arrangement € 695,00 (op basis van 2 personen)*
  • Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor €75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)
  • Het DELUXE arrangement is inclusief: overnachting in een Luxe Suite Maaszijde óf stadszijde, toeristenbelasting, luxe verrassingsontbijt, zesgangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Een unieke gastronomische vakantie in eigen land? Eric Swaghoven en 6 collega Patrons bieden u een once in a lifetime experience.

Bij Hotel-Restaurant Valuas en onze 6 collega Patrons gaat het gastronomisch genieten verder dan de presentatie aan tafel. U verblijft op hoogstaand niveau te midden van Nationale Parken en ander regionaal schoon.

Dankzij de prachtige ligging in de natuurrijke uithoeken van Nederland, ontdekt u binnen 7 bezoeken, het aanbod aan Nederlands pracht.

ONTDEK DE REGIO

Niemand kent de regio beter dan de Patron die er zijn inspiratie en producten vandaan haalt. Samen met onze collega Patrons hebben wij de mooiste plekjes voor u uitgezocht in de regio en hebben wij deze vertaald naar een route die u langs ' the best kept spots’, culturele en historische bezienswaardigheden leidt. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om locaties te bezoeken waar wij als Patrons mee samenwerken.

UW TOUR

Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te ‘touren’. U bepaalt zelf de lengte van de tour.

Zie onderstaande brochure voor meer informatie over de Gastronomische tour.

LPC_brochure

Het Valuas-Deluxe arrangement geeft u het ultieme 'Valuas gevoel'.

Ontsnap een avond en nacht aan alle drukte en kom heerlijk tot rust bij Valuas en geniet van al het moois dat Limburg u te bieden heeft.

U arriveert in ons hotel om er vervolgens lekker een dagje op uit te gaan, te winkelen, een fietstocht te maken of om wandelend de omgeving te verkennen. Uiteraard er zijn nog veel meer mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

's Avonds ontvangen wij u, met een heerlijk glas champagne en serveren wij een prachtig 6-gangen diner in ons restaurant. Het diner wordt afgesloten met een kop koffie of thee en huisgemaakte friandise. Na een heerlijke nacht in een van onze luxe suites aan de Maas- of stadszijde, sluit u uw verblijf af met een luxe verrassingsontbijt.

Valuas-DELUXE arrangement € 695,00 (op basis van 2 personen)*

Het arrangement is uit te breiden met een wijn-arrangement voor €75,00 per persoon (bij iedere gang een glas bijpassende wijn)

* Het DELUXE arrangement is inclusief: overnachting in een Luxe Suite Maaszijde óf stadszijde, toeristenbelasting, luxe verrassingsontbijt, 6-gangendiner inclusief glas champagne, tafelwater en een kop koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandise.

Van woensdag 6 t/m dinsdag 26 december kunt u komen genieten van ons schitterend kerstarrangement! Wij verwelkomen u graag! Informeer en reserveer via info@valuas-hr.nl of 077-3541141

Kerstarrangement: starten met een aperitief, 5-gangen kerstmenu, tafelwater, wijn arrangement, koffie/thee met huisgemaakte friandises, luxe suite aan de Maas of Stadszijde, toeristenbelasting en een Valuas kerst ontbijt.

Het arrangement is te reserveren op basis van 2 personen. € 375,00 per persoon.

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers