Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English
 

Filosofie

Wij zijn Eric en Miriam Swaghoven, eigenaren van deze voor ons zeer dierbare plek aan de Maas. Valuas is een echt familiebedrijf. Ruim twintig jaar heb ik, Eric, samen met mijn broer Marcel invulling gegeven aan wat onze ouders in 1980 hebben overgenomen en met veel passie hebben grootgebracht. In 2017 ben ik als patron-cuisinier alleen doorgegaan en sindsdien run ik de zaak samen met mijn vrouw en het vaste Valuas-team.

Wat Valuas bijzonder maakt? Bij ons heerst de echte Limburgse hartelijkheid. Wij heten de gast oprecht welkom en geven alles om het verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Of je nu gast bent van ons hotel, aanwaait voor een ontspannen lunch of gastronomisch komt dineren. Valuas is voor iedereen. 

Het totaalplaatje maakt ons hotel-restaurant speciaal. Vanuit de schilderachtige locatie langs het Pieterpad geniet je van een prachtig uitzicht over de Maas en het vergezicht op de stad Venlo. Hier wandel of fiets je zo het natuurgebied in en wacht er een gastronomisch, comfortabel verblijf bij terugkomst. 

Onze keuken is zeer uitgesproken en te classificeren als klassiek Frans, verrijkt met mondiale invloeden. Wij eren ambacht, omarmen moderne technieken en brengen met veel trots vergeten tradities terug aan tafel. 

Op onze wisselende à la carte - en verrassingsmenu’s prijken zowel klassiekers als eigentijdse gerechten. Neem het Venlose friet-ei met truffelsaus en het befaamde asperge-gerecht met dry aged lende en bearnaisesaus. Ons culinaire aanbod is zeer breed en biedt voor ieder smaakvoorkeur een passende beleving. Van eigen patisserie, koketterie tot ongedwongen lunchen in onze Bib-gourmand brasserie en fine dining op top gastronomisch niveau. 

Wat de culinaire behoefte ook is, de gast krijgt gegarandeerd uitsluitend verse ingrediënten van de beste kwaliteit geserveerd, veelal afkomstig uit onze regio. Al gaan we voor producten als de Simmentaler-rund uit Zwitserland en het rijke wijnassortiment gevormd door wijnen uit alle continenten, graag de grens over. En het leuke is, al onze horeca-elementen lopen in elkaar over, alles even ontspannen en huiselijk. 

Naast kwaliteit speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol. Zo werken we waar mogelijk volgens het zero-waste principe, kijken we goed naar de handelswijze van producenten en dragen we op onze wijze bij aan een betere wereld, simpelweg door de juiste keuzes te maken. 

Ik prijs mezelf als chef-patron gelukkig dat ik samen met mijn Miriam het nalatenschap van mijn ouders voort kan zetten met een eigentijdse visie, waarin we streven naar een zo hoog mogelijke gastbeleving. Dat heeft ons boutique-hotel onlangs een 5-sterren erkenning opgeleverd. Een kroning op onze passie.

Wij heten u zeer graag welkom in ons mooie Valuas aan de Maas. 

Reserveer hier uw verblijf in ons 5-sterren boutique hotel, een culinaire beleving in het fine dining restaurant of onze Bib-gourmand Brasserie La Vie.

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers