Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Kroketten

Gerust gezond snacken!

Smaakvol en bewust snacken? Proef de kwaliteitskroket en bitterbal uit de eigen Kroketterie van Valuas.

De snackcultuur in Nederland verandert. Er is terecht meer aandacht voor kwalitatief betere en meer gezonde snacks. Met de Valuas Kroket waren wij onze tijd ver vooruit. Al in 2004 ontwikkelde Meesterkok Eric Swaghoven van Restaurant Valuas in Venlo een luxe rundvleeskroket waarin hij alleen de allerbeste ingrediënten verwerkte.

De Valuas Krokettenlijn telt nu bijna 40 verschillende smaken en formaten, van eigen productie, maatwerk tot private label. De kroketten en bitterballen zijn te bestellen en af te halen voor de frituur en oven/airfryer. Oven/airfryer kroketten en bitterballen gaan op aanvraag.

Voor onze kroketten en bitterballen gebruiken wij duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. In onze rundvleeskroket zit 45 procent rundvlees van de meest smaakvolle delen van het rund. Onze aspergekroket maken we met de asperges van de beste aspergeteler in de regio. Alleen Hollandse garnalen gaan in onze garnalenkroket en garnalenbisque gebruiken we als basis voor bouillon.

Kroketten met een seizoentwist

Onze kroketten zijn dol op het seizoen. Zoals de pompoen- en balkenbrijkroketten in de winter, aspergekroketten in het voorjaar, kroketten van tomaatrisotto in de zomer en kroketten van hert en wild in het najaar. In onze Kroketterie rollen wij onze kroketten nog met de hand. Toegevoegde kunstmatige stoffen laten we natuurlijk achterwege. Het resultaat is een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten.

Kroketten op maat

Zelf een idee voor een kroket? De Valuas Kroketterie maakt ook kroketten op maat. Daarnaast ontwikkelt de Kroketterie op aanvraag ook andere producten en kunt u ons inschakelen voor het verbeteren van bestaande producten. Alles, indien gewenst, met private label.

Ga naar de website Valuaskroket

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers