Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Hotel Restaurant Valuas is vanaf nu een 5 sterren-accommodatie!

11 juli 2023

Hotel Restaurant Valuas is vanaf nu een 5 sterren-accommodatie!

Vandaag ontvingen wij een oorkonde en bijbehorend schild van Hotelstars Union, al 10 jaar dé beoordelaar van hotels in 20 Europese landen. Hotel Restaurant Valuas is daarmee het derde hotel in Limburg dat geclassificeerd is als 5-sterren hotel. Daar zijn wij uitermate trots op.

Ons hotel heeft 13 prachtige, duurzaam ingerichte suites, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Het gastronomische restaurant, de huiselijke brasserie La Vie en de schitterende ligging aan de Maas maken Valuas the place to be voor onze zakelijke gasten en voor privé, voor de levensgenieter en de gastronoom.

Team Valuas staat voor een persoonlijke benadering van zijn gasten. Onze dienstverlening is servicegericht en vriendelijk, waardoor iedereen zich welkom voelt. Zo maken wij Valuas tot een fijne en unieke plek om heerlijk te genieten van de prachtige omgeving rond de Maas. Dat kan met een overnachting en ontbijt, met lunch of diner, als vergaderlocatie of met een lekkere borrel in onze brasserie La Vie of op ons zonneterras.

Valuas is vanaf de snelweg makkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. De unieke ligging, met aan de ene kant een natuurgebied langs de Maas en aan de andere kant het centrum van Venlo op loopafstand, maakt een verblijf in ons hotel tot een fantastische ervaring!
Van het ontvangst tot aan het vertrek voelt onze gast zich welkom.

Ervaar het zelf.

Team Valuas
Miriam en Eric Swaghoven

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers