Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Patrons Chefs Table zondag 28 januari 2024

25 september 2023

Voor het tweede jaar de Patrons Chef’s Table!

Zondag 28 januari 2024 organiseert de vriendenclub Les Patrons Cuisiniers een uniek culinair event. In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 25 Patrons, goed voor 28 Michelinsterren, ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten. 144 absolute topgerechten dus, die ze live en telkens aan een andere tafel zullen bereiden.

Dat betekent: een topdiner, bovenop het intense vuur van de keuken. Het diner wordt afgesloten met een afterparty met dj’s, topcocktails en champagne. Als gast beleeft u het vakmanschap en de warme vriendschap van deze topchefs als nooit tevoren. Net als tijdens de vorige editie verzorgen de topsommeliers van de patrons bijpassende wijnen. Speciaal voor de gelegenheid selecteren zij unieke jaren op magnum.

Kaartverkoop

De kaartverkoop begint op donderdag 19 oktober 11:00. Online, zodat iedereen een kans heeft zijn kaarten te bemachtigen. Zeker weten dat je dit niet zal missen? Meld je dan aan voor de mailinglijst via www.lespatronscuisiniers.nl/chefstable en krijg als eerste toegang tot de kaartverkoop op 19 oktober 2023.

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers