Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Hotel

Puur genieten in Hotel Valuas

Hotel Valuas biedt de ideale locatie om van uw lunch en/of diner bij Valuas een meerdaags verblijf te maken. Maak uw bezoek compleet en logeer in ons 5 sterren boutique hotel in een van de 14 kamers. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, eigentijds, ruim en comfortabel ingericht. Zoals airconditioning en inloopdouches. De meeste kamers hebben uitzicht over de Maas! Word uitgeslapen wakker in het groen en verras uzelf met een heerlijk Valuas ontbijt of het surprise ontbijt.

Valuas biedt Vallet parking, koffer service en roomservice aan.

In de omgeving van Venlo ontdekt u vele mogelijkheden tot ontspanning, recreatie en sport. U wilt graag iets actief doen? Valuas is direct gelegen aan het Pieterpad en aan het begin van natuurgebied de Maascorridor. U vindt er de mooiste wandel– en fietsroutes. Via onze receptie kunt u op reservering (elektrische) fietsen huren. Wij zijn ruim voorzien van elektrische oplaadpunten voor uw e-bike en kunnen uw fiets binnen veilig parkeren.

Combineer uw verblijf bij Valuas met een dagtocht naar bijvoorbeeld Eindhoven, Düsseldorf, Roermond of Maastricht. In deze steden is er voor ieder wat wils, denk aan: sport, recreatie, entertainment, winkelgebieden, cultuur en natuur.

Business as usual

Ook voor de zakelijke markt is Valuas de uitgelezen plek om te overnachten. Ons hotel is eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg (A73 en A67) en ligt in de directe omgeving van verschillende bedrijventerreinen in Venlo. Düsseldorf en Eindhoven airport liggen slechts op 45 minuten rijden van ons hotel.

Openingstijden van het hotel

Maandag t/m zaterdag check-in vanaf 15.00 uur en check-out tot 11.00 uur.

Op zondag zijn het hotel, de Brasserie en het restaurant gesloten.

Duurzaamheid

In verband met verduurzaming en respect voor het milieu brengen wij graag het volgende bij u onder de aandacht:

  • Onze glazen op de badkamers zijn gemaakt uit gerecyclede wijnflessen,gevonden op de stranden van Zanzibar.
  • Ons toiletpapier wordt gemaakt van recyclebaar papier, de opbrengst hiervan gaat naar een project in Afrika zodat men daar ook toiletpapier heeft.
  • Onze suites zijn ingericht met duurzame materialen en natuurlijke tinten.
  • Wij opereren qua duurzaamheid met onze keuken naar zero-waste. 

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers