Taal: Nederlands (geactiveerd) Language: English

Restaurant

Omarm culinair genieten

Beleef een ontspannen top culinaire middag of avond. Vanuit de open keuken in het restaurant geniet u van 'live cooking' en serveren wij de lekkerste gerechten van de à la carte kaart met 'klassiekers van Eric'.

Groen en duurzaam staan centraal in de keuken van meesterkok Eric Swaghoven en zijn team. Met wereldse kooktechnieken toveren zij met natuurlijke en regionale producten meesterlijke gerechten voor u op tafel. Van kruiden direct uit eigen tuin, asperges uit het naburige Helden tot zuivel en Shiitake uit buurdorp Velden.

Steeds meer zullen wij met zijn allen duurzaam moeten zijn. Wij maken dan ook heel bewuste keuzes als het om onze ingrediënten gaat. Dit ziet en proeft u terug in onze gerechten. Geniet en laat u verrassen!

Op ons sfeervolle terras aan de Maas waant u zich direct in het groene buitengebied. Geniet van de zon en het kabbelende water onder het genot van een heerlijk glas wijn. De wijnkaart is met hart en ziel samengesteld met de lekkerste wijnen van over de hele wereld. De sommeliers helpen u graag met het maken van een passende keuze.

Ons gastronomisch Restaurant is ook geschikt voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, grotere groepen en condoleances. 

Die heerlijke fles wijn voor thuis of als cadeau?

Breng een bezoek aan onze wijnwinkel en neem die heerlijke fles wijn mee voor thuis of als cadeau.

Valuas b.v.

Sint Urbanusweg 11
5914 CA Venlo
077-354 1141
info@valuas-hr.nl


Honden verboden m.u.v. hulphonden m.u.v. hulphonden

Tripadvisor Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Volg ons op Linkedin

Visit Noord-Limburg

Bib Gourmand   Les Patrons Cuisiniers